Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Spanje (475)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Mont Roig del Camp Miami Playa? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Mont Roig del Camp Miami Playa. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Mont Roig del Camp Miami Playa. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Mont Roig Del Camp Miami Playa

Els Prats

Spanje Costa Dorada Mont Roig del Camp Miami Playa

Een mooie, schaduwrijke camping direct aan het strand, tussen Cambrils en Miami Platja. Het fraaie zandstrand is natuurlijk de grootste troef van deze camping, maar er is ook een zwembad en voldoende

speelmogelijkheid voor de kinderen op de camping zelf. U kunt eventueel een duik- zeil- of windsurfcursus volgen. Op de camping is veel aandacht voor sport en spel en de animatie is zoals u van een camping aan het strand mag verwachten, inclusief spetterende disco-avonden. Daarnaast is het aangenaam toeven op het terras of in het restaurant, waar u van Spaanse specialiteiten kunt genieten met het geluid van de Middellandse Zee op de achtergrond. Dat is pas vakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 18,00