Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Spanje (475)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Mont Roig Miama Playa? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Mont Roig Miama Playa. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Mont Roig Miama Playa. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Mont Roig Miama Playa

La Torre Del Sol

Spanje Costa Dorada Mont Roig Miama Playa

Ooit in de grootste jacuzzi van Europa gezeten? Op camping La Torre del Sol kunt u met zijn dertigen heerlijk tegelijk bubbelen. Op deze bijzonder comfortabele camping is echt alles voor een

ideale vakantie. Vanaf de camping kunt u via een passage onder de lokale spoorlijn naar het strand. Maar u bent hier niet alleen voor de zon en het strand. Het paradijselijke zwembad van La Torre del Sol is een attractie op zich. De camping heeft ook een eigen winkelgalerij met een supermarkt, een bar/restaurant en een pub onder het terras van de bar. Bij de ingang is een grote discotheek (niet gratis), omgeven door een tropisch park. Helemaal te gek is het cyber café met internetaansluiting en het business centre voor draadloos internetten per laptop (tegen betaling). De Vacansoleil tenten hebben een ideale plek: vlak aan zee.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 19,00