Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Spanje (475)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Vilanova I la Geltrui? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Vilanova I la Geltrui. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Vilanova I la Geltrui. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Vilanova I La Geltrui

Vilanova Park

Spanje Costa Dorada Vilanova I la Geltrui

Eén van de mooiste campings in dit gedeelte van Spanje. Iets landinwaarts gelegen op een heuvel met veel schaduw en met een prachtig uitzicht over de Costa Dorada. Camping Vilanova Park beschikt

over twee flinke zwembaden waar voor iedereen plezier te beleven is. De geweldige fontein verdient een speciale vermelding. De kinderen vermaken zich uitstekend in de kinderbaden, de speeltuin en het wildpark met diverse knuffeldieren. Hoewel het strand van Vilanova ongeveer 2,5 kilometer van de camping vandaan ligt (er gaat een directe lokale busdienst), is er wel een Beach Club waar u als gast van Vilanova Park korting kunt krijgen op bijvoorbeeld de huur van jet-ski's.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 23,00