Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (5)
Regio's
Praag (5)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Klánovice? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Klánovice. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Klánovice. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Klánovice

Praha Klánovice

Tsjechië Praag Klánovice

Praha Klánovice was oorspronkelijk gebouwd als sportplaats voor de nieuwe wijk Klánovice, met een groot zwembad complex en diverse sportterreinen. Pas recent is er een camping gedeelte aan toegevoegd. Dat betekent allemaal

moderne faciliteiten, die keurig zijn afgewerkt. Naast de snelle verbinding met de binnenstad van Praag kunt u dus ook profiteren van uitstekende sportfaciliteiten. Natuurlijk is er het grote zwembadcomplex bestaande uit diverse baden, en ook een prima bar/restaurant. Even buiten de camping vindt u een volleybal en beach volleybal veld en een minigolf terrein.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen