Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Regio's
Wallis (5)
Plaatsen
Susten (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Susten? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Susten. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Susten. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Susten

Bella Tola

Zwitserland Wallis Susten

Op een mooi gelegen terrein, twee kilometer van de doorgaande weg en midden in een loofbomenbos ligt camping Bella-Tola. Naast de vele mogelijkheden buiten de camping zijn er op Bella-Tola zelf ook

heel wat activiteiten mogelijk. Het mooie zwembad met ligweide is populair bij jong en oud, en er is ook een apart kleuterbad. Voor de kleintjes is er een leuk speeltuintje. Er wordt van alles georganiseerd om u actief te houden, maar relaxen met een drankje op het gezellige terras kan natuurlijk ook. Er is een kiosk, een prima restaurant en een winkel met vers brood.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 15,00