Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Plaatsen
Bellwald (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Bellwald? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Bellwald. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Bellwald. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Bellwald

Residence Edelweiss

Zwitserland Zwitserland Bellwald

Residence Edelweiss heeft een schitterende uitzicht op het bergdorp Bellwald (Goms) dat gelegen is in het mooie Kanton Wallis! Residence Edelweiss bestaat uit een hotel met in totaal 32 vakantiewoningen die gelegen

zijn in drie boven de garage gelegen met elkaar verbonden stijlvolle Wallisser chalets. U heeft een heerlijk uitzicht op de omliggende bergen. Volop gezonde berglucht, want u verblijft op 1640 meter boven de zeespiegel. Residence Edelweiss biedt u een pizzeria, waar u heerlijke pizza's kunt eten. Ontspan in de whirlpool. Alle vakantiewoningen zijn goed en verzorgd ingericht. Op een enkele minuut lopen is een sport- en vrijetijdslocatie van Bellwald, waar volop actie mogelijk is (tegen betaling). Het centrum van Bellwald met winkels is op 1 km. Ontdek vanaf deze stek het mooie Zwitserse landschap! Vacanceselect.nl wenst u een aangenaam verblijf in Vakantiewoningen Residence Edelweiss in het mooie Kanton Wallis!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 488,03