Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Plaatsen
Grächen (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Grächen? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Grächen. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Grächen. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Grächen

Apartment La Collina

Zwitserland Zwitserland Grächen

Vakantiewoningen La Collina zijn in een appartementenhotel met een schitterende tuin dat rustig en zonnig in het dorpsdeel Niedergraechen gelegen is in het mooie Kanton Wallis! La Collina biedt u een a

la carte restaurant waar onder andere heerlijke pizza's kunt eten. De bar nodigt uit voor een drankje… Ontspan in de sauna's en de whirlpool of neem een massage. La Collina bestaat uit een hotel en vier appartementhuizen die telkens 20 meter van elkaar gelegen zijn met in totaal 23 vakantiewoningen. U heeft een heerlijk uitzicht op de omliggende bergen. Volop gezonde berglucht, want u verblijft op 1500 meter boven de zeespiegel. Het centrum van Grächen met de vele schitterende traditionele huizen en winkels is op 2 km. Ontdek vanaf deze stek het mooie Zwitserse landschap! Vacanceselect.nl wenst u een aangenaam verblijf in Vakantiewoningen La Collina in het mooie Kanton Wallis!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen