Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Plaatsen
Saas Fee (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Saas Fee? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Saas Fee. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Saas Fee. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Saas Fee

Apartments Allalin

Zwitserland Zwitserland Saas Fee

Vakantiewoningen Hotel Allalin zijn in een appartementengebouw van goed niveau in Saas-Fee in Zwitserland gelegen in het mooie Kanton Wallis! Volop gezonde berglucht, want u verblijft op maar liefst 1800 meter boven

de zeespiegel. Het centrum van Saas-Fee en een openbaar zwembad zijn op ruim vijf minuten lopen gelegen. Het appartementengebouw is op 350 meter te voet vanaf het Hotel Allalin gelegen. De machtige bergen blijven hier altijd even indrukwekkend. Ontdek vanaf deze stek het mooie Zwitserse landschap! Vacanceselect.nl wenst u een aangenaam verblijf in vakantiewoningen Hotel Allalin in het mooie Kanton Wallis!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen