Warning: Use of undefined constant campingat_site - assumed 'campingat_site' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/config.php on line 9

Notice: Undefined offset: 2 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 29

Notice: Undefined offset: 3 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 34
Kampeervakantie met zekerheid boeken; SGR & ANVR reisbureau
Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: parentid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342

Notice: Undefined index: menusectieid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342
Werkwijze

Notice: Undefined variable: content_info in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 18

ANVR En SGR


Notice: Undefined index: Omschrijving in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 44

Het partner reisbureau waarmee Camping Atlas nauw samenwerkt is aangesloten bij de reisbranche keurmerken SGR en  ANVR Controleer op de website van de desbetreffende direct-seller en online reisbureau of ze aangesloten zijn bij de toeristische keurmerken SGR en ANVR.
Weet u ook welke zekerheden deze keurmerken bieden?

ANVR

Het partner reisbureau is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Om lid te worden van deze vereniging met de reisonderneming voldoen aan strengen normen. Deze normen bevorderen de kwaliteit van de reizen en de manier waarop u boekt.  Aangesloten partijen maken bovendien in overleg met de Consumentenbond en de Sociaal Economische Raad (SER) afspraken waaraan alle deelnemers zich dienen te houden.

Deze ANVR voorwaarden gelden dus voor reisbureaus, reisorganisaties (oftewel touroperators) en ook voor de consument. De ANVR- voorwaarden zijn van toepassing als u via Camping Atlas uw vakantie boekt bij een van onze partner reisbureaus.

Meer informatie vindt u op de website van de ANVR.

SGR

Onze partner reisbureaus zijn aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Als u via Camping Atlas een pakketreis boekt bij een partner reisbureau, dan is de SGR van toepassing. Dit houdt in dat SGR garant staat voor de vooruitbetaalde reisgelden van de pakketreis.

Mocht de touroperator onverhoopt zelf failliet gaan, dan bent u ervan verzekerd dat u uw vooruitbetaalde reisgeld volledig terugkrijgt. Indien de touroperators failliet gaat terwijl u op u op vakantie bent, dan zorgt de SGR voor de terugreis. Het zou kunnen dat het partner reisbureau failliet gaat, maar ook dan bent u verzekerd. Enkele faillissement van reisbureau is geen geldige reden voor de touroperator om uw vakantie te annuleren. Let wel op: geld dat u nog niet aan het partner reisbureau heeft betaald, moet u direct voldoen aan de touroperator.

Meer informatie vindt u op de website van de SGR.

Kortom u kunt met een gerust hart op vakantie!
 


Notice: Undefined index: exttemp in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 47