Warning: Use of undefined constant campingat_site - assumed 'campingat_site' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/config.php on line 9

Notice: Undefined offset: 2 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 29

Notice: Undefined offset: 3 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 34
Boek uw kampeervakantie voordelig bij Reisbureau!
Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: parentid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342

Notice: Undefined index: menusectieid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342
Werkwijze

Notice: Undefined variable: content_info in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 18

Waarom Boeken Bij Stenen Reisbureau?


Notice: Undefined index: Omschrijving in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 44

Wat is een stenen reisbureau?
Een stenen reisbureau wordt ook wel fysiek reisbureau genoemd. Deze traditionele reisbureaus zijn persoonlijk te bezoeken en zijn gevestigd in de meeste plaatsen. Professionele reisadviseurs kunnen u persoonlijk voorzien van reisadvies en eventueel uw gewenste vakantie boeken. Daarnaast kunt u hier brochures krijgen van reisorganisaties.

Extra service
Tegenwoordig wordt er veel geroepen dat boeken via het internet goedkoper is dan via een stenen reisbureau. Dit is niet altijd waar, dezelfde boeking is in de meeste gevallen voor dezelfde prijs, of soms nog lager, te boeken via het stenen reisbureau. Waarom zou u dan al die moeite zelf doen, terwijl wij ook deze mogelijkheid bieden met een uitgebreid en betrouwbaar reisadvies en aanvullende informatie over de door u gekozen vakantie bestemming?

Eenvoudig en snel prijsvergelijkingen maken
Daarnaast kunnen onze partner reisbureaus zeer eenvoudig een prijsvergelijking maken van de door u gekozen vakantie, zowel bij tientallen Nederlandse reisorganisaties als bij diverse Belgische en Duitse reisorganisaties.

Ervaren reisadviseurs voor betrouwbaar reisadvies
Onze partner reisbureaus beschikken over professionele reisadviseurs die jarenlange ervaring hebben in de reisbranche en veel reiservaring hebben opgedaan, zij zullen uw vragen zorgvuldig beantwoorden. Op al uw vragen heeft u direct een duidelijk antwoord. Bijvoorbeeld tot welke leeftijd heeft uw kind nog recht op kinderkorting? Welke dekkingen bieden de annuleringsverzekering en de reisverzekering? Welke regionale luchthavens nog vluchtplaatsen beschikbaar hebben? Waar kan de huurauto opgehaald en afgeleverd worden? Wat is inclusief en exclusief de reissom?

Direct inzicht in beschikbaarheid
Onze partner reisbureaus maken gebruik van geavanceerde systemen waardoor binnen enkele minuten een lijst van alle beschikbare vluchtplaatsen en accommodaties weergegeven is. Deze systemen zijn rechtstreeks gekoppeld aan de voorraad van de reisorganisaties, voor u dus geen verassingen vooraf en direct een prijsvergelijking.

Zekerheid bij uw boeking
Weet u wat er exact ingevuld moet worden? Voornaam of voorletter, roepnaam, meisjesnaam of gehuwde naam? Dit zijn zeer belangrijke gegevens die volledig moeten kloppen. De reisadviseurs zorgen ervoor dat uw boekingsgegevens kloppen zodat u niet voor verrassingen komt te staan op de luchthaven en/of in de accommodatie. Daarnaast kan een klein foutje in uw persoonsgegevens zorgen voor extra kosten en problemen.

Gespecialiseerd in maatwerk reizen
Onze partner reisbureaus zijn gespecialiseerd in maatwerk reizen (bijv. losse vlucht, accommodatie en/of excursies). Het is extra belangrijk om dit soort reizen te boeken bij een stenen reisbureau, zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om een reis voor u op maat te maken. Daarnaast hebben de reisadviseurs genoeg tijd om over uw reis na te denken, en een vrijblijvende en kosteloze offerte te overhandigen.


Notice: Undefined index: exttemp in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 47