Warning: Use of undefined constant campingat_site - assumed 'campingat_site' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/config.php on line 9

Notice: Undefined offset: 2 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 29

Notice: Undefined offset: 3 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 34
24/7 online uw goedkope kampeervakantie boeken!
Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: parentid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342

Notice: Undefined index: menusectieid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342
Werkwijze

Notice: Undefined variable: content_info in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 18

Waarom Online Boeken?


Notice: Undefined index: Omschrijving in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 44

Wat zijn direct-sellers?
De laatste jaren heeft de reisbranche vele ontwikkelingen meegemaakt. Deze ontwikkelingen zijn mede te danken aan het internet.

Reisorganisaties, oftewel touroperators, doen de inkoop van reisproducten (vluchten, hotelkamers, appartementen, excursies etc.) Normaal gesproken dient het stenen reisbureau als wederverkoper van deze reisproducten.

Direct-sellers zijn reisorganisaties die direct hun reisproducten verkopen aan de vakantieconsument, dus niet meer via een stenen reisbureau. Direct-sellers bieden meestal hun reisproducten online aan.
Voorbeelden van direct-sellers zijn de Jong Intra, Fox, Gogo, Peter Langhout, Sunweb en Arke.

Wat is een online reisbureau?
Een online reisbureau is een traditioneel reisbureau dat zijn assortiment aanbiedt op internet. Voorbeelden van online reisbureaus zijn Jiba, Vaya, Eliza-was-Here en Ferio.

24/7 uw vakantie zoeken en boeken
Door het drukke leventje hebben personen steeds minder tijd om een bezoek te brengen aan het stenen reisbureau. Het internet biedt een grote uitkomst; 24/7 toegankelijk en niet afhankelijk van openingstijden. U kunt vanuit uw luie stoel op ieder gewenst moment een prachtige zonvakantie boeken.

Uitgebreide zoekfunctie
Een ander voordeel van het internet is dat u met de uitgebreide zoekfuncties direct een overzicht krijgt van reizen die voldoen aan uw vakantiewensen, zoals de reisperiode, accommodatie faciliteiten, vakantiebudget, ligging etc.

Over het algemeen lagere prijzen
In de meeste gevallen hanteren direct-sellers lagere prijzen voor vakanties. Dit is mogelijk omdat direct-sellers over het algemeen lagere kosten hebben m.b.t. huisvesting en personeelskosten. Een pand midden in het centrum van de stad is niet noodzakelijk. Bij diverse direct-sellers worden geen boekingskosten in rekening gebracht, dit scheelt u ongeveer 20 euro per boeking.

Grote hoeveelheid informatiebronnen
Op internet zijn genoeg informatiebronnen aanwezig die u kunnen helpen bij uw vakantie keuze;
zoover.nl, vakantiereiswijzer.nl etc. U kunt dus snel en makkelijk alle informatie vinden die u nodig heeft om uiteindelijk die ene, geweldige vakantie te boeken.
 


Notice: Undefined index: exttemp in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 47