Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Plaatsen

Over Nordrhein Westfalen

Noordrijn-Westfalen: vakantie voor het hele gezin

Noordrijn-Westfalen, oftewel Nordrhein Westfalen, is een van de bekendste maar ook bijna de grootste regio van Duitsland. Deze regio is een van de grootste culturele regio's in Europa. 
De talrijke musea, orkesten, musicals en evenementen trekken ieder jaar miljoenen bezoekers. Ook bezit Nordrhein Westfalen vier UNESCO-werelderfgoedmonumenten: de voormalige kolenmijn Zeche Zollverein in Essen, de Keulse Dom, de Akense Dom en Slot Augustusburg in Brühl. Kortom genoeg te beleven tijdens een kampeervakantie in dit deel van Duitsland.

Pretparken Noordrijn Westfalen

Vanaf uw camping is het aan te raden om een bezoek te brengen aan een van de twee grootste in de binnenstad gelegen winkelcentra van Europa: de LimbeckerPlatz in Essen en de CentrO in Oberhausen. Naast een bezoek aan de indrukwekkende  culturele steden als Keulen, Dortmund en Düsseldorf, zullen de kinderen zich uitstekend vermaken in een van de vele leuke pretparken in deze regio. Wat dacht u van Movie Park Germany waar alles in het teken staat van de filmwereld, de magische wereld van Phantasialand of het kleine gezellige attractiepark CentrO Park? Kortom vanaf een camping in Nordrhein Westfalen heeft u tal van mogelijkheden voor het hele gezin!

Campings in Rheinland-Westfalen omringd door natuurschoon

Naast de vele culturele monumenten, historische bouwwerken en pretparken staat Noordrijn Westfalen bekend om de uitzonderlijke natuurschoon. De fietsenpaden met een totale lengte van 14.000 kilometer leiden u door uitgestrekte landschappen naar burchten en kastelen. Maar niet alleen te land, ook te water kunt u de regio leren kennen. De talloze meren en oneindige waterwegen nodigen uit voor eindeloze kano- en boottochten. Ook de fijnproevers kunnen zich tijdens de kampeervakantie uitleven in deze regio. Na een actief dagje in de natuur kunt u terecht in een van de geneeskrachtige badplaatsen en kuuroorden. 

Uitgebreid aanbod campings en vakantieparken in Duitsland

Tussen het natuurschoon in de gebieden Eifel en Münster liggen talrijke campings verscholen. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in de omgeving van Düsseldorf, Winterberg of Oberhausen te verblijven op een camping. Noordrijn Westfalen is een geweldige regio waar veel te beleven is. Kies ervoor om uw kampeervakantie in Duitsland door te brengen, en reserveer een kleine camping of vakantiepark in Noord Rijnland Westfalen.

Atlas toppers in Nordrhein Westfalen

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.