Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (5)

Over Tsjechië

Met eeuwenoude bouwwerken en een mooie natuur is Tsjechië een land de iedere kampeerder minimaal een keer moet hebben bezocht. De vele campings die het land rijk is zijn gemakkelijk te bereiken door de goede infrastructuur van Tsjechie. Voor een auto of kampeer vakantie naar een land met een rijke historie en cultuur is Tsjechië uitermate geschikt! Bekijk de verschillende aanbiedingen naar dit land op onze website!

Atlas toppers in Tsjechië

Sokol Praha

Tsjechië Praag Dolni Po?ernice

In een buitenwijk van Praag, dus uitermate geschikt voor een bezoek aan deze overweldigende stad. Met de bus, trein, tram of metro - het kan allemaal. Aan de balie van de camping

kunt u de kaartjes kopen. Daar zijn ook stadsplattegronden verkrijgbaar. Op de camping vindt u een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een restaurant waar u zowel kunt ontbijten als dineren, en allerlei recreatiemogelijkheden. Er is een zwembad, een minigolf terrein en een kinderspeelplaats met trampolines en mogelijkheden tot tafeltennis. Dichtbij is een mooi bos met de grootste vijver van Praag. Cultuur en ontspanning!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 29,00